Over BC Dommel 18

Business Club @ Dommel 18
Dommelstraat 18
5611 CK Eindhoven 
040-410 01 70

info@dommel18.nl

Wordt lid!

Samen kansen benutten

Ruim 70 leden telt onze club en dit aantal loopt maandelijks op. Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe leden. Ben je openminded, leg je gemakkelijk contact en ben je een sociaal dier dan is onze club een mooie toevoeging aan jouw netwerk. Zelfstandig samen netwerken is waar wij voor staan. Zelfstandig omdat je zelf contacten moet maken en gelijkgestemden moet opzoeken. Samen omdat wij als club zijnde een omgeving facilliteren die uitnodigend en inspirerend is. We organiseren mooie evenementen waarbij we gezelligheid combineren met het uitwisselen van ervaringen en onderzoeken van mooie kansen. 

Daarbij is het fijn om met gelijkgestemden (veelal eigenaren) te kunnen brainstormen over zaken van alledag, hoe ga jij om met bepaalde omstandigheden en wat kunnen anderen daar van leren. Dat vinden wij belangrijk!

 

Laagdrempelig

Elke 3e vrijdag maand, dat wil zeggen 12 keer per jaar vindt onze netwerk borrel plaats. Tijdens deze borrel kunnen onze leden informeel ervaringen uitwisselen. Deze borrel is laagdrempelig opgezet zodat geïnteresseerden ook eens binnen kunnen stappen en kunnen bekijken wat een lidmaatschap zou kunnen toevoegen. 

Daarnaast organiseren wij ook extra bijeenkomsten. Dat kunnen bedrijfsbezoeken zijn, maar ook de jaarlijkse Zomerse BBQ op locatie bij een lid van de Business Club. Uiteraard vindt eens per jaar de ledenvergadering plaats, waarbij het bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde beleid, zowel financieel als organisatorisch. Jaarlijks wordt het jaar afgesloten met een kerstborrel en het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsbijeenkomst.

 

Resultaten

Natuurlijk is samen een drankje nuttigen en over ons werk praten heel gezellig, maar uiteindelijk vinden wij dat de reden waarom je lid bent geworden toch het bekijken en benutten van kansen is. Er worden door onze leden mooie resultaten bereikt. Zo zijn er diverse samenwerkingen ontstaan, nieuwe bedrijven opgericht en het jongste resultaat is de oprichting van de nieuwe Dommel 18/ Intelectric business lounge in het PSV stadion. 

Een lidmaatschap kost €216,- per jaar, wat krijg je daar voor terug:

 • Maandelijkse borrel van 16:00 tot 18:00 inclusief drankje en hapje;
 • ca. 5 bedrijfbezoeken bij leden die zich daarvoor opgeven;
 • Jaarlijkse barbecue inbegrepen;
 • Nieuwjaarsborrel voor leden inbegrepen en voor aanhang € 35,- per persoon;
 • Nieuwe leden krijgen de gelegenheid zich voor te stellen in de nieuwsbrief; 
 • De mogelijkheid tot "leden voor leden" aanbiedingen;
 • Eigen katern in de Groot Eindhoven krant. Tegen gereduceerd tarief kunnen onze leden hier adverteren.
 • Vermelding op de "Wall of entrepreneurs" bij de entree van Dommel 18;
 • Gebruik van Dommel 18 als intermediair;
 • Een Business Club lid kan desgewenst op rekening drinken of eten, via de Business VIP pas;
 • Bij een storting van € 500,- doet Dommel 18 er een bedrag van € 200,- extra bij;
 • Gratis lid voor de Business Club Connect App;
 • Op borrel- en vergaderarrangementen geldt een extra korting van 5% bij een groep van minimaal 15 personen (deze kan niet van de VIP pas);
 • Gratis gebruik van onze vergaderzaal (50 personen). Een beamer en geluidsinstallatie zijn aanwezig en vooraf reserveren is vereist. In overleg is catering mogelijk. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze gratis wireless internetverbinding!

 

Ja ik wil lid worden